Broskev-guarana
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost : 50g (20x2,5g).
Složení: jablko, list ostružiny, šípek, ibišek, citrónová tráva, kořen čekanky, kyselina citrónová,
aroma, guarana 2%, broskev 1%.
Příprava: 1 nálevový sáček se přelije 250 ml vroucí vody a po cca 6-8 minutách se vyjme.
Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před světlem.
Broskyňa-guarana
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost´: 50g (20x2,5g).
Zloženie: jablko, list černice, šípky, ibištěk, citrónová tráva, koreň čakanky, kyselina citrónová,
aróma, guarana 2%, broskyňa 1%.
Príprava: 1 nálevové vrecúško zalejeme 250 ml vriacej vody a vyberieme po cca 6-8 minútach.
Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred svetlom.
Limeta-echinacea
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost : 50g (20x2,5g).
Složení: jablko, šípek, list ostružiny, citrónová tráva, oplodí citronu, aroma, kořen čekanky,
echinacea 3%, kyselina citrónová, kyselina jablečná, limeta 1%.
Příprava: 1 nálevový sáček se přelije 250 ml vroucí vody a po cca 6-8 minutách se vyjme.
Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před světlem.
Limeta-echinacea
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost´: 50g (20x2,5g).
Zloženie: jablko, šípky, list černice, citrónová tráva, oplodie citróna, aróma, koreň čakanky,
echinacea 3%, kyselina citrónová, kyselina jablčná, limeta 1%.
Príprava: 1 nálevové vrecúško zalejeme 250 ml vriacej vody a vyberieme po cca 6-8 minútach.
Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred svetlom.
Malina-gingko
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost : 50g (20x2,5g).
Složení: ibišek, jablko, šípek, lékořice, aroma, oplodí pomeranče, kyselina citrónová, plod maliny
5%, list gingka 3%.
Příprava: 1 nálevový sáček se přelije 250 ml vroucí vody a po cca 6-8 minutách se vyjme.
Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před světlem.
Malina-ginkgo
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost´: 50g (20x2,5g).
Zloženie: ibištěk, jablko, šípky, sladovka, aróma, oplodie pomaranča, kyselina citrónová, plod
maliny 5%, list ginkga 3%.
Príprava: 1 nálevové vrecúško zalejeme 250 ml vriacej vody a vyberieme po cca 6-8 minútach.
Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred svetlom.
Hruška-šafrán
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost : 50g (20x2,5g).
Složení: jablko, šípek, lékořice, aroma, ibišek, oplodí pomeranče, kyselina citrónová, hruška 2%,
šafrán 0,1%.
Příprava: 1 nálevový sáček se přelije 250 ml vroucí vody a po cca 6-8 minutách se vyjme.
Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před světlem.
Hruška-šafrán
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost´: 50g (20x2,5g).
Zloženie: jablko, šípky, sladovka, aróma, ibištěk, oplodie pomaranča, kyselina citrónová, hruška
2%, šafrán 0,1%.
Príprava: 1 nálevové vrecúško zalejeme 250 ml vriacej vody a vyberieme po cca 6-8 minútach.
Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred svetlom.
Jahoda-aloe vera
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost : 50g (20x2,5g).
Složení: ibišek, jablko, list ostružiny, šípek, echinacea, plod jahody 5%, aroma, aloe vera 0,1%.
Příprava: 1 nálevový sáček se přelije 250 ml vroucí vody a po cca 6-8 minutách se vyjme.
Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před světlem.
Jahoda-aloe vera
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost´: 50g (20x2,5g).
Zloženie: ibištěk, jablko, list černice, šípky, echinacea, plod jahody 5%, aróma, aloe vera 0,1%.
Príprava: 1 nálevové vrecúško zalejeme 250 ml vriacej vody a vyberieme po cca 6-8 minútach.
Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred svetlom.
Divoká třešeň-acai
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost : 50g (20x2,5g).
Složení: ibišek, jablko, máta, směs aromat, šípek, list ostružiny, lékořice, skořice, plod acai 1%,
třešeň 1%.
Příprava: 1 nálevový sáček se přelije 250 ml vroucí vody a po cca 6-8 minutách se vyjme.
Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před světlem.
Divoká čerešňa-acai
Ovocný čaj aromatizovaný. Hmotnost´: 50g (20x2,5g).
Zloženie: ibištěk, jablko, máta, zmes aróm, šípky, list černice, sladovka, škorica, plod acai 1%,
čerešňa 1%.
Príprava: 1 nálevové vrecúško zalejeme 250 ml vriacej vody a vyberieme po cca 6-8 minútach.
Skladujte v suchu pri teplote do 25oC, chráňte pred svetlom.